Phorest Salon Owners Summit Helsinki 2017

Saamme Suomeen ensimmäistä kertaa suositun Salon Owners Summitin, joka on kampaamoiden ja hoitoloiden omistajille sekä tiimeille suunnattu huipputyylikäs tapahtuma.

Sneak Peek tammikuun 2017 Salon Owners Summit tapahtumaan Dublinissa:

Jo kolmatta vuotta järjestettävä Salon Owners Summit on kovaa vauhtia vakiinnuttamassa paikkansa hius- ja kauneusalan puhutuimpana tapahtumana Euroopassa - nyt saamme tapahtuman Suomeen! Tammikuun Salon Owners Summit tapahtuma Dublinissa houkutteli paikalle kampaamoiden ja hoitoloiden omistajia, kampaajia, kosmetologeja ja stylistejä eri puolilta maailmaa. Tavoitteemme on yksinkertainen: haluamme järjestää vuosittaisen tapahtuman joka yhdistää verkostoitumisen ja juhlallisuudet ja joka tuo salonkien omistajat ja heidän tiiminsä yhteen inspiroitumaan asiakaspalvelusta, markkinoinnista ja liiketyöskentelystä.

Mitä on luvassa:

  • Näet alan parhaat puhujat markkinoinnin ja salongin kasvun kentältä
  • Pääsy koko päivän ekslusiiviseen sisältöön; jokainen puhuja on videoitu jos missasit jotain itse tapahtuman aikana!
  • Muistiinpanot, workbookit ja muu materiaali jotta koulutuksen opit on helppo ottaa käyttöön liiketyössä
  • Kämpin lounas, kahvit, teet ja muut juomat sekä tietysti varmasti legendaksi muodostuvat after partyt ;)

KAIKKI TÄMÄ SISÄLTYY LIPUN HINTAAN

Torstaina 7. Syyskuuta, Helsingissä, Kämp- hotellin loisteliaassa Peilisalissa

 


SUMMITISTA SANOTTUA

Osallistuin Phorestin Salon Summit tapahtumaan Dublinissa tammikuussa 2017. Tilaisuus oli suunnattu Phorestin asiakkaille. Pidin tapahtumasta paljon, mielenkiintoisia luentoja ja sain uusia näkökulmia ja uskoa yritystoimintaan. Tapahtuma oli hyvin järjestetty ja osallistujista pidettiin hyvää huolta ennen ja jälkeen. Tulen varmaasti osallistumaan uudestaan ja suosittelen sitä lämpimästi muillekkin!
Annely Tsemin / Salon The Wision

Puhujat

 

Ylpeänä esittelemme suomen salon owners summitin puhujat:

Alan Austin Smith

Brittipuhujamme Alan Austin Smith tähdittää ensimmäistä Suomen Salon Owners Summitia! Alan on kouluttajaksi kääntynyt parturi-kampaaja, motivaattori ja kuuluisa puhuja kauneusalalla. 

Alan on työskennellyt yli 30-vuotisen uransa aikana yli 100 000 kampaajan kanssa. Hän on mm. työskennellyt Vidal Sassoonilla, josta hänen uransa starttasi kun hän oli vain 16-vuotias! Vietettyään melkein vuosikymmenen tuolin takana, Alan siirtyi L'Orealille jossa on työskennellyt Business Development Managerina auttaen kampaamoita kehittämään bisnestään.

Alan on myös kirjoittanut bestseller kirjan "The Fantastic Hairdresser"


www.thefantastichairdresser.com

94c1112b-4144-4a46-9870-723c81ecfc41.jpg

Mira Kasslin


Businessvaikuttaja Mira Kasslinilla on vahva tausta huippu-urheilussa. Hän on Suomen pyöräilyhistorian ensimmäinen arvokisamitalisti. Toistakymmentä vuotta kestäneen urheilu-uransa aikana hän on osallistunut mm. kaksiin olympialaisiin ja voittanut kaksi nuorten maailmanmestaruutta.

Mira on pitänyt urheilun tuomaa sitkeyttä ja rohkeutta, sekä tavoitteellisuutta johtotähtenään myös yrityselämässä. Urallaan hän on ollut kehittäjänä ja käynnistäjänä eri yritys- ja kehityshankkeissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Mira on rakentanut menestystiimejä erilaisissa ympäristöissä ja tuo vahvan näkemyksensä miten tämä onnistuu toimialasta riippumatta. Miran rautainen kokemus myynnin alalta tuo myös uusia ideoita miten kasvattaa esimerkiksi tuotemyyntiä salongissa. 


                    Sani Leino

 

Sani Leino sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntikoulutuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Asiakaskokemuksen saralla Sanilta on tulossa keväällä 2017 kirja "Viiden tähden asiakaskokemus" (Kauppakamari).

Puheenvuoroissaan Sani tunnetaan vahvoista vuorovaikutustaidoistaan ja viihdyttävistä ja visuaalisista presentaatioistaan. Suosituimmat aihealueet josta Sani puhuu ja kouluttaa liittyvät myyntiin, asiakaskokemukseen, digitalisaatioon, sosiaalisten ympäristöjen hyödyntämiseen myyntityössä (Social Selling) ja yrittäjyyteen tai yrittäjämäiseen työskentelyyn

                                                 Mikko Jaatinen


Mikko Jaatinen on tunnettu mm. Nordic Business Forumin tehokkaana asiakaspalvelupäällikkönä nostaen tapahtuman yhdeksi maailman parhaista business tapahtumista. Yksi syy tapahtuman menestykseen on nimenomaan maaginen asiakaskokemus, jossa pienimmätkin yksityiskohdat näyttelevät isoa roolia.

Mikko on intohimoinen yrittäjyyden puolestapuhuja ja tulee antamaan paljon inspiraatiota ja vinkkejä asiakaskokemuksen parantamiseen.

Majoitus

 

Salon Owners Summit tapahtuma järjestetään Kämpin Peilisalissa, joka sijaitsee Helsingin sydämessä osoitteessa Pohjoisesplanadi 29. Kauempaa matkustavat voivat majoittua vaikkapa näissä Helsingin helmissä:

 

Hotelli KÄMP

Hotel Kämp huokuu lämmintä eleganssia ja eurooppalaista glamouria aivan Helsingin sydämessä.


Kaupungin ylellisimmän hotellin tilavissa huoneissa nautit vierailustasi sekä työmatkalla että vapaa-ajallasi.

Hotelli Kämpin www-sivut

hotelli lilla roberts

Tiedätkö mitä on “hygge”? Hygge on alunperin tanskaa ja merkitsee kaikkea hyvää ja mukavaa elämässä. Hygge on hyvää ruokaa ystävien seurassa, takkatulen lämpöä ja mielenrauhaa. Hygge on myös naurua, rentoutta ja rupattelua. Lilla Roberts on hyggen koti Helsingissä, tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan.

Hotelli Lilla Robertsin www-sivut

 

Haluatko lisätietoa?

 

soita meille! Merilyn Lilleleht/ 044-5799969
 tai lähetä sähköpostia merilyn.lilleleht@phorest.com