roadshow.PNG
 

Phorest Salon Owners Summit Helsinki 2019

SALOn owners summit 2019 on vihdoin täällä!

valtaisan suosion saanut suomen salon owners summit järjestetään toista kertaa upeissa puitteissa helsingin kämp hotellin peilisalissa.

Sneak Peek ensimmäiseen Suomen Salon Owners Summittiin Helsingissä:

Jo viidettä vuotta järjestetty Salon Owners Summit on vakiinnuttanut paikkansa hius- ja kauneusalan puhutuimpana tapahtumana Euroopassa ja nyt saamme tapahtuman toista kertaa Suomeen! Tavoitteemme on yksinkertainen: haluamme järjestää tapahtuman joka yhdistää verkostoitumisen ja juhlallisuudet ja joka tuo salonkien omistajat ja heidän tiiminsä yhteen inspiroitumaan asiakaspalvelusta, markkinoinnista ja liiketyöskentelystä.

Mitä on luvassa:

  • Näet alan parhaat puhujat; Tämän vuoden teemana on KASVU

  • Muistiinpanot, workbookit ja muu materiaali jotta koulutuksen opit on helppo ottaa käyttöön liiketyössä

  • Kämpin lounas, kahvit, teet ja muut juomat sekä tietysti legendaariset after partyt ;)

KAIKKI TÄMÄ SISÄLTYY LIPUN HINTAAN

Torstaina 19. Syyskuuta 2019, Helsingissä, Kämp- hotellin loisteliaassa Peilisalissa

 

hki2.jpg

SUMMITISTA SANOTTUA

Puitteet erinomaiset, hotellissa työskentelevälle oli hienoa myös nähdä miten asiat Kämpissä toimii ja hyvin toimi. Kaikin puolin onnistunut tapahtuma.
Osallistuin Phorestin Salon Summit tapahtumaan Helsingissä. Tilaisuus oli suunnattu Phorestin asiakkaille. Pidin tapahtumasta paljon, mielenkiintoisia luentoja ja sain uusia näkökulmia ja uskoa yritystoimintaan. Tapahtuma oli hyvin järjestetty ja osallistujista pidettiin hyvää huolta ennen ja jälkeen. Tulen varmaasti osallistumaan uudestaan ja suosittelen sitä lämpimästi muillekkin!
Hienot puitteet, Peilisalissa kuuli laadukkaat puhujat hyvin. Puhujien riivaaminen kysymyksillä oli mainiota :D Lahjakassin A.A.S:n kirja ja Facebook -opas tulevat varmasti hyötykäyttöön.
Tilan järjestelyt (pyöreät pöydät ja kompakti tila) pakottivat kivasti tutustumaan uusiin ihmisiin :)

Puhujat

 

Ylpeänä esittelemme suomen salon owners summitin puhujat:


GAVIN HOARE

salonownersummithelsinkigavin.jpg

Olemme erittäin iloisia, että saamme yhdeksi Summitin puhujaksi todellisen kansainvälisen alan superstaran, Mr. Gavin Hoaren!

Tälläkin kertaa kansainvälinen puhujamme saapuu vieraaksemme Briteistä. Gavin Hoare on palkitun Lontoolaisen Richard Ward Hair & Metrospa -kampaamon Salon Manager. Työssään hän luotsaa 90 kampaajaa sekä 1200 asiakasta viikossa.

Gavinin uniikki “people’s person” -asenne on vienyt hänet pitkälle urallaan ja ymmärrys siitä, kuinka salongin menestys lähtee aina ruohonjuuri tasolta on tehnyt hänestä suositun puhujan sekä kotimaassaan että kansainvälisesti.

 

ANTTI AKONNIEMI

anttiakonniemi.png

Antti Akonniemi on toiminut ohjelmistoalan yrittäjänä 12 vuotta ja on ollut mukana yli 200 projektissa. Akonniemi on mentoroinut yli sataa startup-yritystä ja on myös osakkaana kolmessa CrossFit-salissa. Akonniemen intohimona on tuoda yrityksille lisää tehoja ja kasvua käyttäen erilaisia digitaalisia työkaluja. Antti on tehnyt muutaman vuoden stand up -komiikkaa, joten luvassa on varmasti viihdyttävä puheenvuoro.

 

IRA KUJALA

salonownersummithelsinki2ira.jpg

Ira on kokenut toimintakulttuurin ja vuorovaikutustaitojen kehittäjä. Hän uskoo vahvasti, että onnistuminen muuttuvassa työelämässä edellyttää kykyä ymmärtää ihmistä työroolin takana – vuorovaikutus- ja tunnetaidot ovat tässä aivan onnistumiseen. Ira on työskennellyt johtajana, esimiehenä, projektipäällikkönä ja johdon konsulttina. Hän kokee paloa työyhteisöjen, tiimien ja yksilöiden menestymisen edellytysten kehittämisestä ja on auttanut lukuisia asiakkaita erinomaisin tuloksin.

 

ANNE KUKKOHOVI

salonownersummithelsinki3anne.jpg

Anne Kukkohovi on kauneusalan yrittäjä ja monipuolinen media-alan ammattilainen. Kansainvälisen uran malli- ja muotimaailmassa tehnyt supernainen on kerryttänyt monipuolista kokemusta laajalti asiantuntija- ja suunnittelutehtävissä. 

Anne Kukkohovi on suomalaisen Supermood -kosmetiikkasarjan kehittäjä ja keulakuva. Puhujana Anne on kannustava, rento ja inspiroiva. Anne tunnetaan myös Huippumalli -haussa sarjasta.

Majoitus

 

Salon Owners Summit tapahtuma järjestetään Kämpin Peilisalissa, joka sijaitsee Helsingin sydämessä osoitteessa Pohjoisesplanadi 29. Kauempaa matkustavat voivat majoittua vaikkapa näissä Helsingin helmissä:

 

Hotelli KÄMP

Hotel Kämp huokuu lämmintä eleganssia ja eurooppalaista glamouria aivan Helsingin sydämessä.


Kaupungin ylellisimmän hotellin tilavissa huoneissa nautit vierailustasi sekä työmatkalla että vapaa-ajallasi.

Hotelli Kämpin www-sivut

hotelli lilla roberts

Tiedätkö mitä on “hygge”? Hygge on alunperin tanskaa ja merkitsee kaikkea hyvää ja mukavaa elämässä. Hygge on hyvää ruokaa ystävien seurassa, takkatulen lämpöä ja mielenrauhaa. Hygge on myös naurua, rentoutta ja rupattelua. Lilla Roberts on hyggen koti Helsingissä, tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan.

Hotelli Lilla Robertsin www-sivut

 

Haluatko lisätietoa?

 

soita meille! Kirsti sipilä 045-1894881
 tai lähetä sähköpostia info@phorest.fi